Persconferentie - Overzicht van het kantorenpark

Persconferentie - Overzicht van het kantorenpark

Voorstelling van het Overzicht van het kantorenpark met focus op de Zuidwijk – Dinsdag 16 mei om 12.00 uur in het BEL-gebouw

In het kader van Realty, dat op dinsdag 16 mei 2017 om 14.00 uur de deuren opent, nodigen wij u met genoegen uit op de persconferentie over het Overzicht van het kantorenpark nr. 37

Dit jaar hebben de dienst inventimmo (citydev.brussels) en perspective.brussels (het Brussels Planningsbureau) hun gegevens over de kantoorvoorraad en de kantoorleegstand samengevoegd. Ze stellen u graag het resultaat van hun vruchtbare samenwerking voor, namelijk een getrouw statistisch beeld van de evolutie van het kantorenpark in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest met focus op de Zuidwijk.

Wanneer?

Dinsdag 16 mei 2017 van 12.00 tot 14.00 uur

Na de conferentie volgt een lunch.

Gelegenheidsadres? 

Zaal Terra in het BEL-gebouw, Havenlaan 86c/3002, 1000 Brussel

Om organisatorische redenen vragen wij u uw aanwezigheid te bevestigen (communication@citydev.brussels). Wij kijken alvast uit naar uw komst.

 

Contacteer ons
Barbara Decamps Communication Manager, citydev.brussels
Piersotte Caroline Communicatieverantwoordelijke, perspective.brussels
Barbara Decamps Communication Manager, citydev.brussels
Piersotte Caroline Communicatieverantwoordelijke, perspective.brussels
Over citydev.brussels

Over citydev.brussels

citydev.brussels is een autonome openbare instelling opgericht in 1974. Ze is belast met de stedelijke ontwikkeling van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest via vastgoedprojecten.

citydev.brussels vestigt en verankert bedrijven om de economische ontwikkeling van het BHG te bevorderen. Hiertoe stelt ze de bedrijven kwaliteitsvolle vastgoedinfrastructuur ter beschikking waar ze in de verschillende stappen van hun ontwikkeling terecht kunnen. citydev.brussels biedt hen toegang tot een patrimonium van bijna 200 ha industrieterreinen en kmo-parken gespreid over 46 sites, 190.000 m² bedrijfsruimten, 8 bedrijvencentra, 4 incubators en binnenkort 3 fablabs.

Sinds 1988 bouwt citydev.brussels nieuwbouwwoningen, gedeeltelijk gesubsidieerd door het BHG en bestemd voor middeninkomens.

Tot slot is citydev.brussels als gewestelijk operator betrokken bij de verwezenlijking van complexe projecten die de productie van diverse soorten woningen, bedrijfsruimten, handelszaken, openbare ruimten, collectieve voorzieningen en alles wat het weefsel van een stad of wijk kan herstellen of er een nieuwe dynamiek kan brengen, verenigen.

citydev.brussels
Gabrielle Petitstraat 6
1080 Brussel