PERSUITNODIGING - Inhuldiging van Greenbizz in Brussel - 26.04.2016 om 14.45 uur

Wij nodigen u met genoegen uit voor de persconferentie ter gelegenheid van de inhuldiging van Greenbizz, het eerste complex met incubator én kmo-park voor duurzame-economiebedrijven in Brussel.

Greenbizz is het resultaat van een samenwerking tussen citydev.brussels, impulse.brussels, Leefmilieu Brussel en het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB). Het project, dat werd gesubsidieerd door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO), wil de duurzame-economiesectoren in Brussel versterken door werkruimten en diensten aan te bieden aan startende en jonge ondernemingen uit deze sectoren.

Na de persconferentie volgt een bezoek aan het gebouw met architectesassoc. en een degustatie in de ateliers in aanwezigheid van:

Julien Meganck, afgevaardigd bestuurder van citydev.brussels en voorzitter van de raad van bestuur van Greenbizz nv,

Benjamin Cadranel, administrateur-generaal van citydev.brussels,

Rudi Vervoort, minister-president van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest,

Didier Gosuin, Brussels minister van Economie en Tewerkstelling,

Céline Fremault, Brussels minister van Leefmilieu,

Fadila Laanan, Brussels staatssecretaris van Wetenschappelijk Onderzoek.

De eerste huurders van Greenbizz zetten de deuren van hun fonkelnieuwe ateliers open en laten u kennismaken met hun soms verrassende, maar steevast duurzame producten.

Wanneer?

Dinsdag 26 april 2016 – 14.45 uur

Gelegenheidsadres

Dieudonné Lefèvrestraat 17, 1020 Brussel (Laken).

Ondergrondse parking, fietsenstalling, metrohalte Pannenhuis, buslijnen 57, 88 en 89, tramlijnen 62 en 93, Villo!-punt nr. 308.

Om organisatorische redenen vragen wij u uw aanwezigheid te bevestigen (communication@citydev.brussels). Wij kijken alvast uit naar uw komst.

Contacteer ons
Barbara Decamps Communication Manager, citydev.brussels
Over citydev.brussels

Over citydev.brussels

citydev.brussels is een autonome openbare instelling opgericht in 1974. Ze is belast met de stedelijke ontwikkeling van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest via vastgoedprojecten.

citydev.brussels vestigt en verankert bedrijven om de economische ontwikkeling van het BHG te bevorderen. Hiertoe stelt ze de bedrijven kwaliteitsvolle vastgoedinfrastructuur ter beschikking waar ze in de verschillende stappen van hun ontwikkeling terecht kunnen. citydev.brussels biedt hen toegang tot een patrimonium van bijna 200 ha industrieterreinen en kmo-parken gespreid over 46 sites, 190.000 m² bedrijfsruimten, 8 bedrijvencentra, 4 incubators en binnenkort 3 fablabs.

Sinds 1988 bouwt citydev.brussels nieuwbouwwoningen, gedeeltelijk gesubsidieerd door het BHG en bestemd voor middeninkomens.

Tot slot is citydev.brussels als gewestelijk operator betrokken bij de verwezenlijking van complexe projecten die de productie van diverse soorten woningen, bedrijfsruimten, handelszaken, openbare ruimten, collectieve voorzieningen en alles wat het weefsel van een stad of wijk kan herstellen of er een nieuwe dynamiek kan brengen, verenigen.

citydev.brussels
Gabrielle Petitstraat 6
1080 Brussel