PERSUITNODIGING - Inhuldiging van het project Dubrucq in Brussel

PERSUITNODIGING - Inhuldiging van het project Dubrucq in Brussel

07.06.2016 om 11.30 uur

Denis Grimberghs, voorzitter van citydev.brussels, en Julien Meganck, afgevaardigd bestuurder van citydev.brussels,

hebben het genoegen u uit te nodigen op de inhuldiging van het project Dubrucq op dinsdag 7 juni om 11.30 uur, Jean Dubrucqlaan 237 in 1080 Sint-Jans-Molenbeek, in aanwezigheid van Rudi Vervoort, minister-president van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Om organisatorische redenen vragen wij u uw aanwezigheid te bevestigen (communication@citydev.brussels). Wij kijken alvast uit naar uw komst.

 

Over citydev.brussels

Over citydev.brussels

citydev.brussels is een autonome openbare instelling opgericht in 1974. Ze is belast met de stedelijke ontwikkeling van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest via vastgoedprojecten.

citydev.brussels vestigt en verankert bedrijven om de economische ontwikkeling van het BHG te bevorderen. Hiertoe stelt ze de bedrijven kwaliteitsvolle vastgoedinfrastructuur ter beschikking waar ze in de verschillende stappen van hun ontwikkeling terecht kunnen. citydev.brussels biedt hen toegang tot een patrimonium van bijna 200 ha industrieterreinen en kmo-parken gespreid over 46 sites, 190.000 m² bedrijfsruimten, 8 bedrijvencentra, 4 incubators en binnenkort 3 fablabs.

Sinds 1988 bouwt citydev.brussels nieuwbouwwoningen, gedeeltelijk gesubsidieerd door het BHG en bestemd voor middeninkomens.

Tot slot is citydev.brussels als gewestelijk operator betrokken bij de verwezenlijking van complexe projecten die de productie van diverse soorten woningen, bedrijfsruimten, handelszaken, openbare ruimten, collectieve voorzieningen en alles wat het weefsel van een stad of wijk kan herstellen of er een nieuwe dynamiek kan brengen, verenigen.

citydev.brussels
Gabrielle Petitstraat 6
1080 Brussel